۱۳۹۸ بهمن ۱۱, جمعه

مجاهد شهید علی حسین کرمی


مشخصات مجاهد شهید علی حسین کرمی
محل تولد: شيراز
سن: ۲۲
تحصیلات: متوسطه
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷

علی‌حسین کرمی از جوانانی بود که تحت فشار و اجبار رژیم به جبهه‌های جنگ خمینی اعزام شد. در جریان عملیات ارتش آزادیبخش در پیرانشهر در آذر۶۶، علی‌حسین خود را تسلیم رزمندگان آزادی کرد. او که پس از مدتی زندگی در کنار مجاهدین، آگاهی زیادی نسبت به جنایتهای رژیم ضدبشری خمینی کسب کرده بود، در انتخاب مبارزه علیه این جانیان تردیدی نکرد. به همین خاطر خواستار پیوستن به ارتش آزادیبخش شد. از رفتن به ایران تحت حاکمیت آخوندها خودداری کرد و به مجاهدین و ارتش آزادیبخش پیوست. در عملیات کبیر فروغ جاویدان تقاضا کرد تا در صفوف ارتش آزادیبخش به نبرد با مزدوران دشمن برخیزد. با عزمی جزم قدم به میدان نبرد انقلابی گذاشت و در منتهای شرف و افتخار به‌شهادت رسید.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ بهمن ۹, چهارشنبه

مجاهد شهید حسین نجفی


مشخصات مجاهد شهید حسین نجفی
محل تولد: خوزستان
شغل:
سن: ۲۷
تحصیلات: ديپلم
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷

متاسفانه از اين شهيد قهرمان عکس، خاطره و زندگینامه نداريم بنابراين از هموطنانى كه اين قهرمان خلق را می‌شناسند درخواست داريم اطلاعات خود را به آدرس aida.nikjo@gmail.com براى ما ارسال كنند.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ دی ۳۰, دوشنبه

مجاهد شهید ایرج محمدی


مشخصات مجاهد شهید ایرج محمدی(جمشیدی) 
محل تولد: بهبهان
سن: ۲۷
تحصیلات: ديپلم
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷

ایرج محمدی در سال ۱۳۴۰در روستای «تنگ تکاب» بهبهان متولد شد، تحصیلاتش را تا اخذ دیپلم تجربی با رتبهٴ اول در شهر زادگاهش گذراند. او همواره به‌عنوان یک شاگرد نمونه مورد توجه و تشویق آموزگاران و کادر آموزشی این شهر قرار داشت و به مسابقات علمی مختلف دعوت می‌شد. در یکی از مسابقات مشاعره که در سطح استان خوزستان برگزار می‌گردید ایرج مقام نخست را به‌دست آورد و توجه بسیاری از کادر‌ها ی علمی استان را به خود جلب کرد.
برادرش دربارهٴ شخصیت ایرج می‌نویسد: «ایرج به‌رغم سن کمی که داشت به‌دلیل وقار وشخصیتش طرف حساب همه اهالی محل بود اهالی به‌دلیل این‌که بسیاری از تضادهای آنان را حل می‌کرد به او شیخ ایرج می‌گفتند و به نظراتش احترام می‌گذاشتند، او تعطیلات تابستانی را برخلاف سایر هم‌سن‌هایش بجای تفریح و بازی به کارگری می‌پرداخت و دستمزدش را قبل از آمدن به خانه به مستمندانی می‌داد که تنها خودش می‌شناخت، مادرش به شوخی به او می‌گفت تو که سرکار رفتی پس پولت کو؟ او در پاسخ می‌گفت پول را به کسی دادم که از من و تو مستحق‌تر بود». 
ایرج با شروع اعتراضات سیاسی که از دیماه سال ۵۶آغاز و منجر به انقلاب و سرنگونی سلطنت در ایران شد، فعالانه شرکت می‌کرد. این فعالیتها برای ایرج فقط محدود به شرکت در تظاهرات و اعتراض نبود بلکه نوعی از سازمانیافتگی را به همراه داشت، این یکی از خصوصیات برجسته ایرج بود که با دوستانش یک هستهٴ فعالی را سازمان داده و به شکل سازمانیافته در اعتراضات شرکت می‌کردند. ایرج در کوران انقلاب با سازمان آشنا شد و به‌سرعت جذب اهداف و آرمانهای ایدئولوژیکی سازمان گردید. او در نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب به‌همراه تنی چند از دوستانش «انجمن ارشاد» هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران در شهر بهبهان را تأسیس کردند. در کادر همین انجمن نشریه‌یی به‌نام «هدایت» را در سطح مدارس شهر منتشر می‌کرد. او هم‌چنین مسئولیت تشکیلاتی بسیاری از دانش‌آموزان هوادار سازمان در شهر بهبهان را برعهده داشت. به‌رغم سن کمش(۱۸سال) در انجام وظایف محوله از سوی تشکیلات هیچ مانعی را به‌رسمیت نمی‌شناخت این روحیه جنگنده از او عنصری مسئول و پاسخگو ساخته بود. به‌دلیل شایستگی‌هایش مسئولیت تشکیلات هواداران در شهر‌های گچساران و یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد را نیز برعهده داشت. ایرج در فروردین سال ۱۳۶۰در حالی که نشستی را با هواداران سازمان در شهر یاسوج اداره می‌کرد، توسط حمله پاسداران به محل نشست دستگیر و روانه زندان شد، او برای این‌که هویت و به‌دنبال آن اسرار سازمانی را از پاسداران مخفی نگاه دارد خود را «ایرج جمشیدی» از اهواز معرفی کرد و تا سال ۶۴با همین نام در زندان یاسوج به‌سر برد و به این ترتیب تمامی اسرار خود را محفوظ نگاه داشت. اما در سال ۶۴از سوی یکی از توابین که در گذشته تحت مسئول او بود و در زندان نیز در کادر تشکیلاتی که ایرج هدایت میکرد قرار داشت، لو رفت و علاوه بر نام اصلی تمامی فعالیت‌های او برای دشمن آشکار گردید. از جمله راه‌اندازی تشکیلات هواداران در زندان و ارتباط تشکیلات داخل زندان با شهید الله‌قلی خان جهانگیر‌ی نیز برای دشمن آشکار گردید. ایرج را به‌دلیل این فعالیتها مجدداً پس از شکنجه‌های فراوان و بازجویی به دادگاه برده و در دادگاه به او حبس ابد داده شد. پس از ابلاغ حکم او را به زندان اوین در تهران تبعید کردند و پس از دورهٴ کوتاهی از اوین به زندان قزلحصار منتقل شد. ورود او همزمان بود با دورانی که داوود رحمانی و باند لاجوردی به حاشیه رفته بودند، دورانی که زندانیان آن را (درباز) که اشاره به دوران پس از سلطه مطلق باند لاجوردی است می‌نامیدند. فعالیتهای ایرج در قزلحصار نه تنها کم نشده بلکه به فعالیت‌هایش در کادر تشکیلات زندان افزود. او در اعتصاب غذاهای اعتراضی پی در پی که از تابستان۶۵ و سراسر سال ۶۶اوین و گوهردشت را در نوردید فعالانه شرکت داشت. از بهار سال ۶۵با تغییراتی که در ساختار اداره‌ی زندانها در رژیم ایجاد شد مدیریت زندان قزلحصار به شهربانی واگذار گردید از این‌رو کلیه زندانیان سیاسی از زندان قزلحصار به اوین و گوهردشت منتقل گردیدند، در تقسیم بندی اولیه زندانیان بالای ۱۵سال و زندانیانی که حکمشان پایان یافته و دوران ملی‌کشی را می‌گذراندند به اوین منتقل شدند از جمله ایرج که با حکم ابد به اوین منتقل شد. سرانجام ایرج قهرمان در سن ۲۷سالگی و پس از گذراندن ۷سال و ۴ماه زندان توأم با شکنجه‌های فروان در مرداد ماه سال ۶۷قهرمانانه بر طناب دار بوسه زد و مرگ را در برابر اراده‌ی مجاهد خلق به سخره گرفت.

مریم رجوی: حالا نه فقط عکس این شهیدان، بلکه خودشان هم در کنار ما هستند و حاضرند. اگرچه مزارشان ناپیداست، اما یادشان در قلب میلیون‌ها ایرانی هست و می‌تپد.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ دی ۲۷, جمعه

مجاهد شهید عبدالحسین غضنفر


مشخصات مجاهد شهید عبدالحسین غضنفر
محل تولد: بوشهر
شغل: شغل آزاد
سن: ۳۰
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷

عبدالحسین سال۱۳۳۷ در بوشهر متولد شد. بعد از گرفتن دیپلم، به کارهای فروشندگی و بازاریابی اشتغال داشت، در سال۶۰ به اتهام جرائم عادی به زندان افتاد و در زندان با شماری از زندانیان سیاسی از‌جمله مجاهدین هم‌بند شد. از همان‌جا بود که در ذهنش جرقه‌یی زد و وجدان آزاده‌اش به تکاپو افتاد. پس از آزادی از زندان با یکی از هواداران مجاهدین ارتباط برقرار کرد. اما بعد از دستگیری او ارتباطش قطع شد. از سال۶۴ به بعد به گوش کردن صدای مجاهد روی آورد تا پیام آزادی و انقلاب را بشنود. با شنیدن فراخوان مریم رجوی خطاب به جوانان و مردم آزادیخواه ایران مبنی بر این‌که عزم جزم کرده و با خروج از کشور به مقاومت بپیوندند، او تصمیمش را گرفت. پس از تهیهٌ مقدمات و الزامات سفر در سال۶۶ از کشور خارج شد و خود را به قرارگاههای ارتش آزادیبخش رساند.  نسبت به رژیم خمینی کینهٌ عمیقی به دل داشت و تلاش می‌کرد که هرچه زودتر در اولین عملیات علیه رژیم شرکت کند. سرانجام در عملیات کبیر فروغ جاویدان این فرصت از هر نظر فراهم شد. عبدالحسین غضنفر این مجاهد شجاع و پاکباخته در نبردهای فروغ پیکار کرد و جان باخت و خون پاکش را فدیهٌ آزادی مردم و میهنش کرد.
«…‌به‌عنوان هوادار مجاهدین آمادگی خود را تا پای جان و شهادت اعلام می‌کنم و با اختیار و آگاهی کامل تقاضای پیوستن به ارتش آزادیبخش و اعزام به جبهه نبرد (دارم)…». تقاضانامه ‌ـ‌ ۵اسفند۶۶ 

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

۱۳۹۸ دی ۲۳, دوشنبه

مجاهد شهید سید احمد حسینی


مشخصات مجاهد شهید سید احمد حسینی
محل تولد: شيراز
سن: ۳۰
محل شهادت: شیراز
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷
مجاهد شهید احمد حسینی سال۱۳۳۷ در شیراز به دنیا آمد او کوچکترین فرزند خانواده بود. بعد از این‌که در شیراز دیپلم گرفت برای تحصیلات مذهبی راهی قم شد. اما به سرعت دریافت که در آن‌محیط، جایی برای تعالیم پاک اسلامی باقی نمانده است. لذا آنجا را ترک و به تهران رفت و در تظاهرات و قیامهای مردمی همراه با دانشجویان انقلابی شرکت کرد. بعد از انقلاب سال۵۷، به صفوف مجاهدین پیوست و در جنبش ملی مجاهدین شیراز فعالانه شرکت کرد.
بعد از قریب دو سال‌ ونیم، فعالیتهای سیاسی و آغاز مقاومت مسلحانه انقلابی به زندگی مخفی روی آورد. او بعد از ۳۰خرداد ۶۰ در جریان یورش وحشیانه پاسداران به پایگاههای مجاهدین دستگیر شد. شکنجه‌های وحشیانه دژخیمان رژیم، هرگز خللی در مقاومت و عزم و اراده او ایجاد نکرد. از‌جمله به‌ مدت چند هفته او را در زندان سرپا نگه‌ داشته بودند که در اثر این شکنجه دیگر نمی‌توانست روی پاهایش بایستد.
دشمن برای درهم شکستن مقاومت احمد، اعلام کرده بود که هیچ‌کس حق ندارد با او حرف بزند و کسانی که با او ارتباط برقرار می‌کردند مورد آزار و شکنجه‌های وحشیانه قرار می‌گرفتند. ابتدا او را به ۵سال زندان محکوم کردند و هنگامی که در زندان نتوانستند مقاومت او را در هم بشکنند، دریک محاکمه نمایشی دیگر به بهانه تشکیلات درون زندان، محکومیتش را به ۱۱سال زندان افزایش دادند. احمد حسینی در شمار نخستین قهرمانان مجاهدی بود که در جریان قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال۶۷ بر‌طنابهای ‌دار بوسه زدند.
از نخستین روزهای مرداد سال۶۷ گفتند که ممنوع‌الملاقات شده است. اما چندی بعد ضمن تحویل دادن مختصری از وسایل او به خانواده‌اش، خبر دادند که اعدامش کرده‌اند. ابتدا محلی را در گورستان دارالرحمه شیراز به‌عنوان محل دفن احمد به خانواده‌اش نشان دادند، اما بعد از چند هفته وانمود کردند که اشتباه شده است و محل دیگری را به‌عنوان محل دفن احمد به خانواده‌اش معرفی کردند. اما اجازه ندادند که خانواده هیچ ‌مراسم ختم و ترحیمی برای فرزند شهیدشان برگزار کنند.
کارکنان گورستان دارالرحمه گفته‌اند همه شهیدان قتل‌عام سال۶۷ را در گورهای جمعی به خاک سپرده‌اند و هیچ‌یک از قبرهایی که به خانواده‌ها نشان داده‌اند واقعی نیست.
متاسفانه از اين شهيد قهرمان، عکس نداريم بنابراين از هموطنانى كه اين قهرمان خلق را می‌شناسند درخواست داريم اطلاعات خود را به آدرس aida.nikjo@gmail.com براى ما ارسال كنند

مریم رجوی: قتل‌عام زندانیان سیاسی مجاهد و مبارز، تصادم خونین قرون وسطی و نسل فردا بود. نسل برپادارنده انقلاب بهمن که عزم یک جامعه آزاد و برابر را داشت، با هیولای استبداد دینی و هجوم سرکوب و غارت مواجه شد.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید


۱۳۹۸ دی ۲۱, شنبه

مجاهد شهید محمدعلی قیصی‌زاده


مشخصات مجاهد شهید محمدعلی قیصی‌زاده
محل تولد: بوشهر
سن: ۲۹
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷

مجاهد شهید محمدعلی قیصی‌زاده در سال ۱۳۳۸ در بوشهر متولد شد. بعد از گذراندن تحصیلات متوسطه در کانادا در رشته زمین‌شناسی تحصیلات خود را ادامه داد.
این مجاهد پرشور در یکی از نوشته‌هایش درباره زندگیش اینگونه می‌نویسد: «من محمدعلی قیصی‌زاده، در شهر بوشهر در یک خانوادهٌ پرجمعیت و معروف متولد شدم. در سال۵۷ در قیام پرشکوه خلق… شرکت داشتم…بعد از اتمام دبیرستان در بهمن‌ماه۵۸ به کانادا رفتم. از سال۶۰با هواداران (مجاهدین) و با انجمن رابطه برقرار کردم و از سال۶۱ به‌طور حرفه‌یی مشغول به کار شدم. ابتدا در شهر اتاوا مشغول به فعالیت شدم. تا سال۶۱ در شهر اتاوا به‌عنوان مسئول گروه هوادار انجمن بودم و از آن به بعد به مونترال رفتم و در مغازه‌یی مشغول به کار شدم…تا سال۶۴ به‌عنوان معاون کمیتهٌ مالی انجمن به کار ادامه دادم و در سال۶۴ به تورنتو منتقل شدم و به‌عنوان معاون کمیتهٌ شهرستان و مسئول خدمات و نیرویی و محلات به کارم ادامه دادم».
محمدعلی در مهر۶۴ به منطقه اعزام شد. در انجام مسئولیتهایش مایه‌گذار و خستگی‌ناپذیر بود. عنصری پرشور بود و دلسوزی و احساس مسئولیت از ویژگیهای بارزش بود. مجاهد شهید محمدعلی قیصی‌زاده در آستانهٌ فروغ جاویدان وارد یکانهای رزمی شد، با کینه‌یی مقدس قدم به میدان نبرد با رژیم خمینی گذاشت، جانانه جنگید و قهرمانانه به‌شهادت رسید و به جاودانه‌فروغهای آزادی پیوست.

مریم رجوی: فروغ جاویدان واقعه‌یی نیست که در نقطه سی و یک سال پیش متوقف شده باشد.
امروز فروغ جاویدان در کانون‌های شورشی و هزار اشرف در سراسر ایران جاری است.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

مجاهد شهید خسرو روزی‌طلب


مشخصات مجاهد شهید خسرو روزی‌طلب
محل تولد: آبادان
سن: ۲۹
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷

مجاهد شهید خسرو روزی‌طلب در سال۱۳۳۸ در آبادان متولد شد. بعد از گذراندن دوران ابتدایی و متوسطه، تحصیلات دانشگاهی‌اش را در رشته الکترونیک ادامه داد.
در سال۵۴ با سازمان آشنا شد. در سالهای۵۵ و ۵۶ دو ‌بار دستگیر شد که مجموعاً ۹ماه در زندان شاه خائن بود. پس از انقلاب ضد‌سلطنتی در ستاد مجاهدین در شیراز فعالیت خود را شروع کرد و معاون بخش محلات بود. سپس فرمانده میلیشیای محلات بود و بعد از آن در بخش اطلاعات سازمان فعالیت داشت. در سال۶۰ مسئول نظامی سازمان در بوشهر بود. بعد‌از آن دستگیر شد و ۱۶اسفند۶۰ با فریب دادن مزدوران رژیم، قهرمانانه از زندان فرار کرد. در سال۶۲ به خارج کشور رفت و در قسمتهای مختلف به کار مشغول شد. با شروع عملیات فروغ جاویدان، خود را به منطقه رساند و در این حماسهٌ کبیر میهنی شرکت کرد. سرانجام با شهادت سرفرازانه‌اش، پرشکوهترین فراز زندگیش را رقم زد. 
«… با آگاهی تمام نسبت به آن‌چه که ممکن است فوراً برایم در جریان نبرد با مزدوران خمینی جلاد پیش بیاید راهم را انتخاب نموده‌ام. زندگی برایم در دو کلمه خلاصه می‌شود، زندگی عقیده و جهاد است. این گفتهٌ امام حسین در تمامی پیچهای زندگی تابه‌حال راهنمایم بوده است. به همین دلیل زندگی بی‌خطر در پاریس را ننگ می‌دانستم، هر چند که آن‌جا هم با سازمان بودم. نام پاک مسعود و نگاه تیز و نافذش همیشه در وجدان و ضمیرم به من نهیب می‌زند، به من انگیزه می‌دهد و من را به شورش علیه نظام سرشار از پلیدی و خیانت خمینی فرامی‌خواند».وصیت‌نامه‌ ـ ‌۳‌مرداد‌۶۷ 
پیکر پاکش در خاک‌پای سرور شهیدان حسین‌بن‌علی(ع) در کربلا به خاک سپرده شد.

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید